Thursday, October 17, 2013

U S = N S + F M


Awak, sumpah kita sayang awak sangat sangat. Sayang, Cinta, Rindu semuanya untuk awak. Saya tak tahu macam mana nak bagitahu cinta, sayang saya pada awak. Tapi hati saya sangat sangat sayangkan awak. Kalau boleh dalam dunia ni saya nak buat awak bahagia, tiada sedih dan marah marah. Saya nak awak bahagia dengan saya. Saya nak macam tu. Saya akan usaha yang terbaik untuk awak. Saya janji. Segulung Master hadiah untuk awak satu hari nanti. Aamiin.

Awak, awak segalanya buat saya. Saya tak tahu nak cakap dengan awak macam mana. Hati saya.

Awak,
Hati saya betul betul terasa makin hari makin sayang, makin cinta, awak even kekadang awak diam dalam kereta sebab awak penat kerja, saya still rasa, awak, saya happy sebelah awak, saya masih di sebelah awak. Awak, saya tak tahu nak cakap macam mana awak. 

Macam mana saya nak jauh dengan awak macam ni? Takpe, saya kena jauh untuk masa depan KITA, untuk KITA bukan untuk orang lain. Tak tak ! Untuk awak je . Paham tak? Haih, tadi jieha bagitahu yang awak tak mampu jauh dari saya juga. Awak tahu, saya rasa macam, yess !! Hehehe. Sebenarnya kita sama je kan sayang? Hee :)

Setiap malam saya doa, agar saya dengan awak dipercepatkan ikatan kita. Dan yang paling penting saya harap sayang saya pada awak, cinta saya pada awak tak pernah kurang. Sama juga seperti cinta awak pada saya dan sayang awak pada saya tidak akan kurang. Saya juga selalu doakan agar tiada sifat membenci dalam hati kita. TAKDE !

Saya akui, saya tak mampu hidup tanpa awak. Setiap 5minit sekali saya tengok handphone. takot awak text. Saya taknak reply msg lambat.

Awak,
Selagi saya nafas, saya nak buat awak bahagia. Tak tipu, saya nak jadi sempurna buat awak. Paling sempurna dalam hidup awak. Saya nak jadi yang terindah. Saya nak jadi number one dalam hati awak.

Awak adalah yang terbaik saya dia. Orang lain tak. Awak memahami hati saya. Saya cuma nak awak. Awak je. Awak ingat janji kita ye. Saya ingat janji kita. Kita sayang awak. Baby sayang bie. Baby cintakan bie. Hati sayang cuma untuk bie seorang. Selamanya untuk bie :') Iloveyou

No comments:

Post a Comment